Prodigy XL

The Prodigy staat al 25 jaar aan de top van het elektronische muzieklandschap. Met hun grote doorbraak in 1996 met het album ‘Fat of the land’ waarbij tientallen miljoenen albums werden verkocht, was de band wereldwijd een hit. Zij zorgde ervoor dat er een keihard electro-album zowel bij rockers als dansliefhebbers in de platenkast belande. Prodigy XL is een rock tribute aan de prodigy, de band speelt al hun grote hits o.a.:’Smack my bitch up, Firestarter, Out of Space & Omen’, zoals ze bedoeld zijn met stuwende livedrums, gierende gitaren en powervocals. Samen met de herkenbare samples van ‘The Prodigy’ en waanzinnige laser & licht show zorgt Prodigy XL ervoor dat elk optreden in een feestelijke chaos eindigt. Deze tribute band bestaat uit echte rockdieren met liefde voor ‘the Prodigy’ die met hun ‘in your face stage-act’ elke zaal weet op te jutten tot een grote kolkende massa.

Prodigy XL: A tribute to ‘the Prodigy’

De bandleden van Prodigy XL hebben gemiddeld 20 jaar podiumervaring en brengen ‘The Prodigy’ strak, energiek en met passie. Mis dit niet en check vooral de Youtube Video!!

Prodigy XL: bestaat uit:

Peter van Gils – Drums, Rob van Gils – Bas, Tom Kenter – Guitar, Jeroen Bakker – Guitar, Wiebe van den Ende – Zang/MC, Danny Hessing – Zang/MC/Samples, Gijs van Waversveld – FX engineer

Meer informatie:

Website
Facebook https://www.facebook.com/prodigyxl
YouTube https://www.youtube.com/watch?v=LKu2ilD9ilw
Instagram
Twitter
SoundCloud