PILLAR FESTIVAL – VRIJDAG 23 AUGUSTUS 2024

Voor de 7de keer wordt het festival weer georganiseerd!

De line-up is nu volledige rond, met Mr White hebben we een winnaar van de DJ contest die dit jaar het Pillar Festival zal openen!

De laatste aankondiging bestond uit 3 DJ’s  waarvan 1 Duo en wat zijn wij blij dat we de Morello Twins weer mogen begroeten op ons podium! Uiteraard vinden we dat we Remco Gaiteros niet mag ontbreken om het feestje te starten! Wat vinden jullie van onze line-up? Laat het ons vooral weten op onze socials!!!

Uitgerekend de nederlandse inzending van het Eurovisie Songfestival zorgt ervoor dat de Happy Hardcore weer vollop in het nieuws is. Wat zijn wij dan ook ontzettend blij dat wij DJ, Mental Theo mogen toevoegen aan onze line up. Met Mental Theo, Natte Visstick, DJ Potato, Morello Twins en Remco Gaiteros mogen we toch spreken van een mooie line-up!

Inmiddels zijn de ‘Super Early Bird’ tickets uitverkocht en zijn we begonnen met de verkoop van de reguliere Early Bird tickets, verzeker je van een ticket voordat deze ook zijn uitverkocht!

PILLAR EDITIE ’24 …DIT JAAR LIGT DE NADRUK OP MEMETECHNO, OLD-SCHOOL, HAPPY HARDCORE, FUTURE HOUSE & DANCE/POP…..

Meer weten blijf dat onze socials volgen op zowel facebook en instagram! Eind maart zullen ook de regular tickets van € 22,50 in de voorverkoop gaan. Kortom wees er snel bij want op = op. Als er tickets overblijven dan zijn deze nog aan de dagkassa voor €25,- te verkrijgen maar we verwachten dat dat niet het geval zal zijn deze editie!

Heb je nog vragen benader ons dat via de socials!

SEE YOU AT PILLAR ’24!!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *